För att varje människa behövs.

Malmö

Malmö - nystart

Didaktus Gymnasium har i dagsläget två skolor, Jakobsberg och Liljeholmen, båda i Stockholm. Nu vill vi starta en ny skola i Malmö för att erbjuda fler elever våra utbildningar.

Hos oss på Didaktus Gymnasium är du viktigast. Alla människor är olika, och det tycker vi är bra. Alla har något att bidra med till världen, litet eller stort. Vi tror på dig och vill att du ska lyckas, må bra och klara din studier.

Är du intresserad? Gör i så fall en anmälan i formuläret nedan.

Våra program

—————

Barn- och fritidsprogrammet: Pedagogiskt arbete

Vill du jobba som barnskötare eller kanske elevassistent efter gymnasiet? Väljer du inriktningen pedagogiskt arbete på barn- och fritidsprogrammet kommer du att få lära dig allt om barn och ungas utveckling och lärande. Under utbildningen kommer du vara på en riktig arbetsplats och öva, det kallas för arbetsplatsförlagd utbildning (APL).

—————

Barn- och fritidsprogrammet: Socialt arbete

På programmet får du lär dig hur du bemöter människor i olika situationer och hur du ger bra stöd och service. Efter gymnasiet kan du jobba som t.ex. väktare, personlig assistent eller arbete med stöd och service för personer med funktionshinder.

—————

Vård- och omsorgsprogrammet

Vill du jobba som undersköterska efter gymnasiet? Kanske vill du studera vidare till sjuksköterska, polis, sjukgymnast eller forskare inom medicin? Väljer du vård- och omsorgsprogrammet kan du söka jobb direkt eller studera vidare efter gymnasiet.

Anmäl ditt intresse