Om Didaktus Gymnasium Liljeholmen

Didaktus Liljeholmen är en skola för dig som tror det är möjligt att förändra världen.

För dig som vill vara en del i den förändringen genom små eller stora insatser. Våra program handlar därför ofta om att jobba med människor och göra skillnad i andras liv.

Här får du vara dig själv, bli sedd och utvecklas på ett personligt plan tillsammans med andra. Du får stöd och hjälp men vi ställer också krav för att du ska nå dina mål. Det ger dig kraft och större möjligheter att skapa en meningsfull framtid.

Hos oss är du alltid välkommen! Vi på skolan jobbar här för att vi gillar människor och tycker att det är du som gör det till en rolig och spännande arbetsplats.

 

“Den bästa delen av mitt jobb när jag får träffa dig.”

Jag sitter alldeles vid ingången och ser gärna att du kommer in och pratar en stund. Berätta vad du tycker, vad du vill eller vad du har lyckats med just idag.

Jag och alla på Didaktus tror nämligen att det finns många vägar att nå målen och att du med vår hjälp ska hitta den väg som är bäst för dig. Därför har vi specialpedagoger, skolsköterska, terapeut, kurator, psykolog, studie- och yrkesvägledare, engagerade lärare och heltidsmentorer. Från klassrummet till vårt trivsamma skolbibliotek finns de alla där för att stötta dig.

Här blir du en av oss utan att behöva vara en i mängden.

Jennie Rosengren

- Rektor på Didaktus Liljeholmen