På måndag samlas alla som arbetar inom AcadeMedias praktiska gymnasieområde för en digital konferens på temat “Innovation”. I samband med konferensen kommer det delas ut utmärkelser till personal som gjort särskilt fina insatser. Didaktus Liljeholmen har två nominerade i kategorierna “Ambition” och “Kraft”.

Under april har alla medarbetare kunnat nominera kolleger till utmärkelser i kategorierna “Kraft”, “Glöd” och “Ambition”. Detta är de gemensamma värdeord som finns i vårt gymnasieområde.

Från Didaktus Liljeholmen har sedan Nara Nadzafova, förstelärare och lärare i matematik blivit en av tre kandidater som kan vinna utmärkelsen i kategorin “Ambition”. Och inte nog med det! Skolans utvecklingsgrupp kandiderar till utmärkelsen “Kraft”!

“Jag blev väldigt glad över nomineringen” säger Nara. Camilla Steinholtz, som representerar Utvecklingsgruppen håller med, “Det är jätteroligt att det arbete vi lägger ner uppmärksammas på det här sättet, oavsett om vi får utmärkelsen eller inte så kan vi känna oss stolta över våra insatser!”

Nu håller vi tummarna för att det är till Didaktus Liljeholmen vår Utbildningsdirektör Sus Christenson slår en signal på måndag när det är dags att avslöja vinnarna!

 

Ambition – Medarbetaren har höga förväntningar på sig själv, skolans elever och kollegor. Hen är tydlig och medverkar till att skapa de bästa förutsättningarna för skolan. Hen bidrar till framtidstro och agerar professionellt i alla situationer.

Kraft – Teamet ser kraften i att arbeta tillsammans och kännetecknas av en förenande och tillitsfull kultur. Teamet samverkar för elevernas bästa och skapar förutsättningar för alla att vara delaktiga i skolans utveckling. Teamet ser kraften i att samverka med aktörer utanför skolan för att frigöra nya möjligheter.