DD_logotyp
Gör praktik utomlands

Didaktus samarbetar med företag i Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland där du som elev kan göra utlandspraktik. Praktiken är oftast i tre veckor och du får lära dig mycket om dig själv och ditt yrke. Alla elever har möjlighet att söka utlandspraktik.

 

Vill du praktisera i Europa?

Som elev på Didaktus Gymnasium Liljeholmen har du möjlighet att praktisera utomlands i ca 3 veckor, du kan välja mellan olika företag i antingen Italien, Spanien, Frankrike eller Tyskland. Även praktikperioder kring tre månader kan erbjudas för dig som inte får ett fast jobb direkt efter studenten. Genom praktik på ett företag utomlands får du mer erfarenhet och chansen till ett fast jobb i Sverige eller något av länderna vi arbetar i ökar.

Projekten finansieras inom ramen för ERASMUS+ via Europeiska Unionen vilket gör att du inte behöver betala för resor, boende, mat eller support på platsen.

Sugen på ett äventyr?

Kontakta din lärare, rektor eller skolans internationaliseringsansvarige för mer information! Du tas om hand av våra samarbetspartners som är av högsta kvalitet. De väntar på att du kommer, så vänta inte med att söka!

Logotyp EU

Grand Canal i Venedig i solnedgång