Med anledning av covid-19 finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Har du blivit antagen till oss på Didaktus Jakobsberg? Vad roligt! På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta inför skolstarten i höst. Du hittar information om vad som händer första veckan i skolan och vem du ska kontakta om du har några frågor. Har du inte sökt en gymnasieplats ännu eller vill byta gymnasium till oss? Då hjälper vi dig självklart med det. Nedan finns information om vem du ska kontakta.

Hos oss på Didaktus Jakobsberg är det en hemtrevlig känsla som råder. Vi är inte större än att alla känner alla – elever umgås oavsett program eller årskurs och vi har en nära relation mellan elever och personal.

Hos oss är du viktigast!

Vi har lediga platser!

Vill du söka en plats på något av våra program eller byta gymnasium till oss inför skolstarten i augusti? Nedan hittar du information om hur du gör för att söka till oss i sommar.

Jag har inte sökt till gymnasiet

Efter omvalsperiodens slut (18 maj) måste du kontakta SYV på din grundskola för att söka till Didaktus. Det går också att höra av sig till Gymnasieantagningen Storsthlm på: 08-580 080 00 eller gyantagningen@storsthlm.se.

Jag vill byta till Didaktus Gymnasium

Om du blivit antagen på en annan skola men vill ändra ditt val behöver du kontakta SYV på din grundskola eller Gymnasieantagningen Storsthlm. Gymnasieantagningen når du på: 08-580 080 00 eller gyantagningen@storsthlm.se. För mer information, gå in på BytaGymnasium.se.

Alla kompisar börjar skolan men jag har fortfarande inte sökt

Den 17 augusti tar vi på skolan över antagningen och du kan kontakta oss direkt för att söka en plats, här hittar du våra kontaktuppgifter. Innan den 17 augusti är det SYV på din skola och Gymnasieantagningen som har hand om antagningen. Gymnasieantagningen Storsthlm når du på: 08-580 080 00 eller gyantagningen@storsthlm.se.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig om vi har platser kvar

Kontakt i sommar

I sommar vänder du dig till vår rektor Pia Johansson om du har frågor om skolan eller våra program.

Rektor

Pia Johansson
Tel: 08-58083080
Pia.Johansson@didaktus.se

 

Skolstart HT 2020

Terminen börjar 17 augusti kl. 10:00

Måndag den 17 augusti kl. 10:00 är det upprop på plan 6 och vi delar ut diverse skolmaterial. Ni kommer att få träffa skolans personal och göra roliga gruppövningar tillsammans. Självklart finns det finns gott om tid att lära känna era nya kompisar i klassen. Som ny elev får du din alldeles egna mentor som tar hand om dig den första veckan.

Se alla våra läsårstider

Eleverna brukar säga att vår skola är som ett andra hem eller en fristad där man kan fokusera.

- Pia Johansson, rektor

Vill du börja hos oss redan i augusti 2020?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så fort vi kan.
Är du intresserad av att börja hos oss 2021 eller 2022? Fyll i formuläret så skickar vi dig information om öppna hus och annat relevant som händer på skolan.

Digitalt öppet hus

I våras hade vi ett digitalt öppet hus. Här får du reda på mer om vår skola och hur det är att gå på Didaktus Jakobsberg.